Allmänt

Hojens första tur idag.. ;-)

first-ride

 

Två danser avklarade av finalistparen ikväll i Let’s Dance. Och då tänkte jag passa på att slänga in den enda bilden som Håkan tog idag när han och kompisen Jari var ute på första turen i år på hojarna. 😀 Jari står med hojarna där dom stannade till utefter vägen i Kinna, och jag är så galet avundsjuk! *skratt* Jag vill också åka hoj! Men nästa gång ska jag med också. Det är bara att vänta på nästa fina vårdag. Nu jobbar Håkan i morgon, men jag vet inte vad det ska bli för väder i helgen. Idag har det ju varit otroligt skönt!

 

Nu ska jag kolla min mail. Det poppade precis upp en ruta från msn att jag fått mail ifrån Virre. 😀 Kollar inte du på Let’s Dance?? 😉

 

Ha en fortsatt fin fredagskväll alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Veronica säger:

    Ha ha ha! Du är rolig du Indra! 🙂 Det såg annars roligt ut att åka hoj! Va härligt!

Kommentarer är stängda.