Allmänt

Let’s Dance avgjort!

letsdance2

 

God kväll på er alla!

 

Då var Let’s Dance slut för den här omgången. Stort grattis till Mattias och Cecilia som tog hem första priset. 😀

Jag har visserligen följt och hållt en tumme för Claudia hela säsongen, men båda paren var ju klart värdiga vinnare. Så grymt duktiga!
Det är riktigt tråkigt att det är slut nu, för det är första gången som jag verkligen har följt programmet, och det har varit en klar fredagsetta för mig de sista veckorna. Jaja, det kommer väl en ny säsong får vi hoppas. 🙂

 

Nu ska jag snart krypa i säng här. Jag är absolut toktrött trots att vi brann av i nästan tre timmar idag, både Håkan och jag. *s* Han borde också lägga sig nu, för han ska upp klockan fem, stackaren. Det blir inte många timmars sömn annars, för att sedan jobba ett dygn.

Nu får ni ha en forsatt fin fredagskväll alla, och en god natt när det blir dags för er.

På återseende i morgon bitti igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...