Allmänt

Våffeldagen

vaffeldagen1

God kväll på er!

Då var ”middagen” avklarad för idag. Om man nu kan kalla det middag, men gott var det i allafall. 😀 Hur är det, har ni ätit några våfflor idag?
Jag satt och lyssnade på radion i morse och morgonfrågan gällde hur man helst äter sina våfflor, och jag kunde inte låta bli att fundera på – finns det flera sätt att äta våfflor på?

Det skulle väl möjligtvis vara om man väljer grädde eller inte grädde, hallonsylt eller jordgubbsylt osv kanske, men flera sätt?
Fast förresten, en lite udda sak på våfflorna fick jag faktiskt i Norge en gång när jag var där och det var i allafall helt nytt för mig. Då serverade de våfflorna med jordgubbssylt och norsk brunost tillsammans, det som i sverige kallas för mesost, (inte att blandas ihop med det lösare messmöret). Jag tyckte det såg helknepigt ut, men artig som jag är 😉 så provade jag förstås, och blev helt frälst. Jag har aldrig tyckt om messmör, men brunosten älskar jag verkligen.

***

Men nu kom jag på avvägar. 😛 Idag åt vi i allafall våra våfflor med vispad grädde tillsammans med tre olika sorters sylt – hallon, jordgubb och hjortron. Varför äter man inte det här oftare? 😀

 

Men nu ska jag pyssla lite till här hemma och vänta tills klockan blir nio för då ska jag titta på ”Leila på landet” på tv4+. Sen får vi se vad det blir resten av kvällen. Kanske hoppar in en halvtimme försent och kikar på ”The Fantastic Four” på 6:an, den är ju lite rolig faktiskt. 🙂

Ha en mysig kväll alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  ååå va gott med våfflor =)
  Gott i gott gott..
  Nu kan du komentera i min blogg..
  Kram

 2. Cherlindrea säger:

  Ida: Ja, jag fattar inte varför man inte plockar fram våffeljärnet oftare. Förmodligen för att det är så jobbigt att göra rent det efteråt. Lata jag. *s*

  Kramiz!

 3. Hjärtat! Vi har inte glömt dig! Missade massor i flyttstöket men har läst ifatt om dina rosa äventyr under lugna stunder på jobbet i natt och i går. Om du ger mig en natt till så ska jag nog få igång kommentarsbomberna igen 😉 Ta hand om dig så länge, sötaste! KRAM!

 4. Cherlindrea säger:

  Emma: Åh, nu blev jag glad! 😀 Jag började verkligen undra vart du höll hus. *rodnar* *skratt* Hoppas allt är bra med dig och att du inte stressat ihjäl dig med flytt, jobb och allt annat. Ser fram emot massa roliga kommentarer från dig. 😀
  Massa kramar!

Kommentarer är stängda.