Allmänt

En fin söndag.

cyklamen11

Hej hopp och glad söndag på er alla! 🙂

Hur står det till därute? Jag har försvunnit ett par dagar, först på grund av massor att göra och sedan fick jag migrän. Men idag är jag på benen igen. 😀 Jag har tillbringat morgonen med att prata i telefon och koka skinkstek, och alldeles strax kommer en tjej hit för att fixa sina naglar. Jag brukar vanligtvis försöka hålla helgerna ”jobbfria”, men ibland är det akut. 😛

Så nu ska jag snart tända upp nagelrummet och slänga på en kanna kaffe. 😀 Och så tänkte jag försöka hinna med en liten sväng med lilleman också. Håkan har redan varit ute på en tur med honom men det är skönt att rensa tankarna med en promenad i friska luften innan man ska jobba ett par timmar, och i fint väder har knappast Loxy något emot det. 😉

Dags att köra igång alltså! 🙂

Ha en kanonfin söndag därute alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...