Allmänt

Regnig innedag…

loxymorgon22

 

God morgon på er!

 

Idag verkar det bli en riktigt grå och regnig dag. Som tur var vaknade jag tidigt, så vi hann med en promenad – jag och vovvarna – innan regnet kom. Då var det fortfarande uppehåll, om än mulet, och riktigt skönt ute. Det är det visserligen fortfarande, men det är inte alldeles lätt att dra två regnhatande chihuahuas efter sig när man är ute och går. *s*

 

***

 

Idag är det dags för bakdag nummer tre och sen tror jag att jag har bunkrat upp ordentligt. 😛 Men jag ska också göra lite andra saker, i matväg. Lägga in sill och pressgurka, göra en romsill som jag fått ett recept på och lite annat. Det är egentligen ganska skönt att vädret är som det är när man ändå har inomhussaker att göra. Då behöver man inte känna sig så stressad över att man egentligen borde vara ute och ta vara på de stackars få sommardagarna vi har. 😉 Men naturligtvis hade jag egentligen hellre haft bra väder, så det där är bara en liten tröst i eländet. *s*

 

***

 

Ytterligare en sak som jag ska göra om jag hinner, är att välja ut foton och skriva ut dem till mina nymålade ramar och få klart dem så jag slipper ha typ 20-25 ramar liggandes i halva arbetsrummet. Vi har äntligen fått köpt nya färgpatroner till skrivaren så jag ska ta och byta ut dem idag. Men först av allt ska jag ta min obligatoriska kaffekopp nummer två och planera för dagen så jag får ihop allt. =))

 

Hoppas ni får en fin dag idag trots vädret. Jag återkommer lite senare, med bland annat receptet som inte ville vara med sist. 😛

 

Må så gott alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Så söt hund 🙂 Hihi
  Allt bra med dig? 🙂

 2. go morron go morron…. jag märkte att det inte gick å komma in här igår. Jag om ville se vad ni hade för er, men icke.. Blev så glad nu när jag kunde kika in (ler)…

  kram

 3. säger:

  Ja, trist väder idag. Ska passa på att städa lägenheten och får jag tid över rensa i något skåp.

 4. säger:

  Åh igen orsak det är precis sådant jag lägger upp recept för. Så alla ska kunna hitta något de gillar = P.

  Ja han blev fin – tackar så mycket! Vi har också regn här men vi ska försöka fly undan det idag ; )

  Kramar från Carin

Kommentarer är stängda.