Allmänt

Baddags för Loxy

loxypuss2

 

Lilleman och jag är inte världens bästa kompisar just nu. smiley Han är inte allt för road av att bada. I själva verket är han inte alltför road av att få ens en droppe vatten på sig, och hans akrobatiska konster för att undvika att bli blöt om tassarna ute nu, är helt obetalbara! *skratt* Men jag var bara tvungen att bada honom idag. Jag vet inte vad det var, men han luktade skumt! Jag kunde liksom inte identifiera det, och det var inte sådär vansinnigt hemskt egentligen heller. Det var bara…ja, skumt. *s*

Men nu doftar han babypuder i stället. smiley Och nej, jag pudrar honom inte. Hehe! Bäst att förekomma innan någon går i taket. *s* Jag har däremot ett underbart hundschampo, som gör pälsen alldeles babylen, och så doftar det dessutom babypuder då. smiley Det heter helt enkelt Baby Powder Shampo for dogs and cats, av märket Top Performance, och så har jag ett balsam, Silkote, av samma märke.

loxypuss3

 

Så nu ska Loxy, husse och jag krypa upp i sängen och mysa lite och vänta på att lilleman ska bli torr. Vi ska iväg en sväng i eftermiddag och kika på våra kommande klubbmärken, och jag vill ogärna ta ut honom om han är för blöt i pälsen.

Ha en fortsatt trevlig dag alla, och på återseende lite senare.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...