Allmänt

Min babydoftande lilla sockergris! :-)

loxypuss4Det tog inte så lång tid innan vi var bästisar igen, Loxy & jag. Lite korv brukar avhjälpa det mesta, till och med hos en sur (både in- och utvändigt) hund. smiley Vi har varit iväg på en tryckerifirma och kikat på lite olika exempel på Hräsvelgs blivande ryggmärke, och det kommer att bli såå snyggt! smiley Nu ska hela märket sys upp, och så ska vi dit igen på torsdag, för att kolla resultatet av det vi kom överrens om idag. Jag tror i allafall att det kommer att bli jättelyckat. Men jag är så himla frustrerad att jag inte kan göra det själv. Jag har ju maskinen som krävs. Men jag saknar programvaran, och sisådär en 10-15000 är inget som jag hostar upp så där i en handvändning. Men nångång i framtiden hoppas jag att det blir verklighet.

 

 

 

Hoppas dagen har varit bra, och ha en fortsatt fin kväll. Jag återkommer med all säkerhet senare, men först ska jag installera lite nya läckra fonter. smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...