Allmänt

Mamsen & Elliot

mamsen-och-elliot1

Jaha, då var det väl kanske på tiden att säga god natt tror jag… smiley Klockan är halv tre på natten, och jag kan inte komma och påstå att jag sitter här för att jag inte kan sova den här gången…*s* (hoppas jag inte i allafall, jag har inte provat än) utan den här kvällen beror det på att mamma – som är här hos mig i natt – och jag har suttit och babblat om allt mellan himmel och jord, tittat på mängder med inredningsprylar på nätet, letat efter recept och diverse annat som man tycker är kul om man är av kvinnligt kön. smiley Mamma ”klagar” alltid på att hon är dödstrött när hon har sovit över hos mig..hehe! Men vi fick helt klart en smärre chock båda två när vi helt plötsligt såg vad klockan var, och jag kan ju säga att det var åtskilliga år sedan som jag blev kallad ”jäkla unge!” *Skratt* Faktum är att det nog var första gången i mitt liv, men det var en ganska rolig känsla när det var typ 30 år sedan som man var en unge typ… *s*

Men mamsen kom snabbt i säng i allafall, och jag passade på att smyga in och knäppa av ett par kort på henne och Pellisen i sängen till hennes stora fasa! *skratt* Så här sitter alltså jag och bloggar i vanlig ordning mitt i natten, fast jag egentligen borde följa min kloka mammas råd och gå och lägga mig i stället. Jag ska nog göra det nu, jag är mer än lovligt trött. I morgon har vi lite grejer att göra, så jag hoppas vi hinner med allt innan medlemsmötet på kvällen.

Förhoppningsvis sover ni alla gott vid det här laget, så jag hoppas kvällen varit bra och att ni får en fin morgon. Nu säger jag god natt i allafall och på återseende i morgon bitti.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...