Inredning & design Inspiration

Mammas sovrum…

Jag var ju och åt lunch nere hos mamma igår, och då passade jag på att kika runt lite i hennes lägenhet på inredningen. Det låter kanske som om jag är där en gång i halvåret eller så, men för dom som läser min blogg ofta så är det ju allmänt känt att vi bor ungefär 5 minuters gångväg ifrån varandra, så så är alltså inte fallet. smiley Däremot är mamma precis lika intresserad av inredning som jag är om inte mer, i allafall så till vida att hon möblerar om och byter gardiner oftare än jag hinner se de olika stilarna hon har där nere. *s* Men det är alltid lika snyggt, och just nu är jag fullkomligt förälskad i hennes ljusa och romantiska sovrum, där hon precis hängt upp lite nya gardiner, lagt på nytt överkast och möblerat om. Lägg särskilt märke till den ljuvliga kudden från Cath Kidston som hon köpte i helgen på Storegården Country Living när hon och min moster Marita var där ute.

mammas2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mammas3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mammas4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mammas5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I lillarummet som vi kallar det, bor min bror och hans dotter Evelyn när dom är där, och då får hon anpassa inredningen lite efter att en liten dam huserar där inne. Men jag prånglade på henne ett annat par av mina Tricia Guild-gardiner dit för ett tag sedan, och eftersom det är såpass mörkt på grund av buskagen utanför, så tyckte jag det blev jättefint med de ljusa gardinerna till de mörka fönsterkarmarna.

mammas6

I fönsterbrädan står bland annat ett par rosa Jättemalva ifrån trädgården i ett litet glas och den söta trädockan till vänster har min moster Marita gjort.

mammas7

Ett par detaljbilder. Fjärilen längst upp köpte jag till mamma på Rusta i våras i ett paket med flera stycken, och både hon och jag har dem fästade på gardinerna i sovrummet – otroligt sött. smiley Den lilla rosa ”blomsolen” i krukan finns att köpa på City Blomsterhandel. Växten i krukan är en pengablomma, otroligt tacksam, till och med jag har klarat av att ha en utan att ha ihjäl den. *s* Men det sägs att man ska stjäla ett skott för att lyckas bäst med den. Brukar dom inte ha sådan på bankkontor bland annat…? smiley *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...