Allmänt

Loxy’s kvällskaka…

kakloxy1

Hemma igen efter Hräsvelgs medlemsmöte, middagen på grillad kyckling och potatissallad är avklarad och Loxy har fått sin ”kvällskaka” att tugga på. smiley Allt gick bra ikväll, men vi blev inte så många deltagande på mötet. Det var flera som jobbade, var bortresta och en av oss var sjuk, så det var faktiskt bara vi i styrelsen och så en av våra nya medlemmar – Dan. Men det funkade ju perfekt ändå, vi uppnådde mötets ändamål och det var ju huvudsaken. smiley

Efteråt åkte Håkan och jag via Maxi Stormarknad och handlade lite mat och så blev det en sen middag när vi kom hem. För en gångs skull var Loxy superduktig och tiggde ingenting vid bordet fast vi åt kyckling, han låg bara en bit ifrån och halvslumrade och kikade på oss. Så när bordet var avdukat så fick han en egen ”kaka”. *s*

kakloxy2

Han brukar ha fullt upp med att vakta sina hundkex mot loppsäckarna (katterna smiley) som smyger omkring honom och självklart är ute efter hans hundkex, stinkande grisöron och slemmiga tuggben. *s* Men i kväll var han faktiskt så trött att han knappt brydde sig, så även om han ser lite halvgalen ut på bilderna så är det bara för att han tuggar…hehe! Så där blir vartenda kort jag försöker ta på honom när han äter hundkex. *skratt*

Jaja, nu ska jag krypa i säng i allafall. Det blev ju som bekant inte speciellt mycket sömn i går natt, så jag tänkte försöka ta igen det nu. Hoppas ni har haft en mysig kväll och får sova gott i natt. På återseende i morgon bitti alla och må så gott!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...