Allmänt

Loxy’s nya toksöta tröja!

loxys-troja1

Jag har precis laddat kaffebryggaren här och snart dyker Håkan upp med lite fikabröd. Vi kommer få sällskap vid middagsfikan och stunden till ära var jag ju tvungen att ta på Loxy hans nya jättefina tröja som kom med posten igår. Här är ett par bilder som jag tog precis och som ska mailas iväg till kundfototävlingen på Posh Pooches. Min lilla sötnöt! smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loxys-troja2

 

Det är nog i särklass det ”sötaste” jag har köpt till honom nångång, så vi får väl se vilka tillfällen den kommer att passa till. Bak på ryggen är det två riktiga små fickor fastsydda och på luvan sitter en vit sidenrosett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

loxys-troja3

Jag tycker den är absolut ûbergullig! smiley Och Loxy struttar omkring här och stilar sig i vanlig ordning, som han alltid gör när han får kläder på sig. *s*

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...