Allmänt Vardagsbetraktelser

En underbar morgon med sol & +20 grader! =))

harno1Vi vaknade vid 8-tiden idag, och innan vi går in till Håkans föräldrar så brukar vi alltid brygga oss en kanna kaffe här nere i köket och sätta oss ute på innegården som hör till huset. Den här gården vetter inåt land men precis till höger så ligger havet och stranden bara ca 100 meter ner. smiley Och det är ju dit man går morgonpromenaden med Loxy varje dag förstås. =))

För er som inte vet, så är det en boulebana som ligger här på innergården, en väldigt populär sport här i huset. Håkans pappa spelar också och skulle faktiskt ha tävlat i klubbmästerskap idag om inte vi hade varit här. Men han avstod eftersom det tar hela dagen. Synd att det krockade, men jag förstår ju att han hellre umgås med sin son när han bara är här några få dagar per år.

Jaha, sen har vi faktiskt bara hunnit med att äta frukost uppe hos svärföräldrarna än så länge. Håkan har åkt iväg för att träffa en gammal barndomskamrat nu, men jag valde att stanna här, dels för att dom nog har roligare själva med alla sina minnen, *s* och sen jobbar den här killen idag så det är kanske dumt om det dräller in folk på hans jobb under arbetstid. 😉 Själv ska jag ta en promenad ner till vattnet med Loxy och min nya Cosmopolitan, och sätta mig och softa på en bänk i solen en stund tänkte jag. smiley Klockan 12 ska vi äta lunch och då är även lite andra släktingar inbjudna. Det är knappt så jag kan vänta – vi ska få kalvdans idag! smiley

harno2

 

I går kväll var vi ute och fikade hos Håkans syster och svåger som bor helt underbart ute på landet en liten bit utanför stan. Jag hade förstås fullt upp med att fota Ullas vackra pioner. *skratt* Dom blommar för fullt här uppe i norr nu. Det är helt perfekt – man får uppleva blomningsperioden två gånger om på ett år när man förflyttar sig så långt norrut. smiley

Men nu ska jag sticka iväg en stund. Ha en jättefin dag alla! Återkommer senare, i mån av tid förstås. 😉

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...