Allmänt

Nytt i underklädeslådan… =))

trosorTänk att det är så himla roligt med nya grejer! 😀

Jag vet – jag har egentligen shoppinguppehåll.. *s* Men det här var en ”gammal” grej som jag hoppade på för ett tag sen och paketet var en bra bit försenat visade det sig. Kanske inte jordens sexigaste trosor precis… *skratt* Men jag ville ha några som bara var bekväma liksom, och som man kan riskera lite mer om ni förstår hur jag menar… 😉

Så jag hakade på erbjudandet från EFI om att provtesta två par gratis och dom visade sig vara riktigt bekväma! Och det är inget större fel på dem heller för den delen. Man kunde välja att få den ordinarie försändelsen antingen i bara vitt, eller i blandade färger – vitt, rosa och ljusblått – och jag valde som synes det sistnämnda. Lite roligare tyckte jag. Trosorna finns dessutom i tre olika modeller – mini, midi och maxi – och i fyra olika storlekar. Idag låg det alltså ett paket från EFI i brevlådan med sex par nya trosor.  Och när man är satt på svältshopping som jag är just nu, så är till och med en sån här leverans tokrolig! 😛

trosor2

 

 

Men hade jag fått välja så hade det hellre blivit ett sånt här paket i stället. 3-pack trosor i hipstermodell från Paul Frank i bomull. Tre olika färger – vit, grå och rosa – med döskallen Skurvy som motiv. 😀

 

 

 

trosor3

Trosorna levereras i en liten bag som kan användas som en necessär eller liknande.

Ordinarie pris på det här paketet är 399:- men nu kan du köpa dem på PikMee för bara 199:-

Ett kanonpris, men eftersom jag bara var ute efter någon i slit-och-släng-stil, så valde jag 6 par för samma pris i stället. 😉
Men nu har jag sagt upp abonnemanget för jag behöver ju faktiskt inte en ny leverans på 6 par typ var tredje månad. Riktigt så ”slit och slängig” är jag inte liksom… *s* Men jag kan faktiskt rekommendera de här om man är ute efter något bekvämt.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Åh, de där döskalletrosorna vill jag också ha!
    Kram

  2. Cherlindrea säger:

    Mickan: Visst är dom supercoola! 😀 Jag älskar den modellen dessutom. Både snygga och bekväma.
    Kramar!

Kommentarer är stängda.