Allmänt Skönhet & hälsa

God morgon på er alla!

bloggfoto3

 

…regn ute men torrt inne!

Hehe, vad vitsig jag var där då.. 😛 God morgon på er alla!

Hur mås det där ute i måndagsmorgonen? Jag känner mig som en helt ny människa idag! Jag har fått sova i natt! 😀 Ja, inte hela natten, men fläckvis i allafall. *s* Men nu gör varenda liten minut hur mycket som helst, så jag känner mig mycket piggare idag. Jag hoppas bara att det fortsätter så här också, för ibland verkar det som om jag, när jag har de här perioderna, bara slocknar av när det har gått för långt, sover litegrann så att hjärnan får lite nya krafter och sen är jag tillbaka i sömnlösheten igen. Men nu ska jag inte måla en viss person på väggen, det kan ju faktiskt vara över för den här gången. 😀

 

Jaha, idag är det dags för tvättstugan igen, så nu är man låst till hemmet i fem timmar framöver. Men det är skönt att få det gjort. Jag kanske skulle passa på att ta en storstädning samtidigt, så man får känna sig riktigt duktig sen i eftermiddag. .*s*

 

klippoteket-produkter

Från det ena till det andra – jag har köpt ett nytt schampo och balsam igen, och är såå grymt nöjd med det här! Det har jag i och för sig sagt tidigare om andra märken, men med det här så blev håret inte bara mjukt och fräscht, det blev bra efteråt också. Jag har alltid satsat på enbart vårdande produkter, eftersom jag ofta har torrt hår på grund av blonderingen. Men det resulterar för det mesta i att håret visserligen blir mjukt men även platt, och ännu värre blir det när man har långt hår som tynger ner.

 

klippoteket-logga

 

Så nu tänkte jag att jag skulle testa ett volymschampo och det här ifrån Klippoteket är både vårdande och ska ge håret en bra volym. Och det gjorde det verkligen också! 😀 Det var längesen jag hade så luftigt hår som nu och ändå känns det ordentligt återfuktat och inte ett dugg torrt. Jag köpte schampo, balsam och även ett torrschampo att ha i nödfall, för ibland låter jag bli att tvätta håret på ett par dagar när jag ändå bara är hemma, för att det ska få vila lite. Det har jag inte testat än, faktum är att jag aldrig har använt något torrschampo, så det ska bli intressant att se hur det funkar.

Hur som helst, det här är hårvårdsprodukter av den billigare sorten, men jag kan verkligen rekommendera dem. Ett riktigt bra schampo och balsam. 😀

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och prata lite med min mor som precis dök upp här.

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare !

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    go morron…

    är regnar de oxå. hoppas de slutar snart! Nu vill man ju ha snö, i alla fall lite. Så man slipper leran.

    kram

Kommentarer är stängda.