Allmänt

Lilleman i sin gosehoodie… :-)

loxy-posar

 

En gammal bild på Loxy i en av sina gosehoodies. 😀

Men det är samma tröja som han myser omkring här hemma en ruggig novemberdag som denna. Ibland kan det bli sjukt kallt i lägenheten och vi går här och fryser allihopa. Loxy kan bli riktigt frusen de här dagarna och då älskar han när han får en mjuk, lätt och värmande liten tröja på sig. 🙂 Men nu åker den av, för vi tänkte faktiskt krypa ner under mysfilten och vila en stund. Jag klarade mig på nattens lilla sömn fram till lunch ungefär, sen var det som om någon slagit mig med ett bollträ i skallen. Jag är helt slut och får ingenting gjort här hemma, för jag orkar bara inte sätta igång med nåt. Men vi har ju tvättstugan fortfarande, och jag vill gärna att tvätten ska få bli åtminstone lite torrare innan jag tar upp den och hänger den på fortsatt tork här i lägenheten.

 

Så en liten stund till måste jag vänta innan jag kan hämta upp tvätten och sen lägga mig och vila, och fram tills dess tänkte jag fila färdigt den nya nageluppsättningen jag har börjat på. =))

Hoppas ni har en bra måndag där ute på jobbet, skolan eller vart ni nu håller hus.

Jag kikar in lite senare, förhoppningsvis sover jag inte bort hela dagen. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Myskillen!

 2. säger:

  Du har blivit utmanad

 3. Sov gott:)

 4. Gud så söt =)

 5. säger:

  Hello,

  Självklart kan jag försöka lära dig. Inte för att jag själv kan så himla bra, men jag har i varje fall lyckats att få till det på så sätt som jag vill ha. Ska försöka skriva ner dom script som jag har använt av osv.
  Det man behöver göra är att gå in i bloggens stilmall och göra ändringar. Men jag återkommer med det till dig.

  Kram Kram

Kommentarer är stängda.