Allmänt

Hoppas på lite sömn i natt….

loxy32

 

Dåså! God natt på er alla därute, och håll tummarna för att jag får sova i natt. Det börjar bli..hrmm…en smula tröttsamt att vara vaken nu. 😉

Hoppas ni har haft en skön söndagskväll därute. Den här helgen har fullkomligt försvunnit igen tycker jag. Redan måndag i morgon, och jag tyckte det var nyss jag sa att det var skönt med fredag. Jaja, jag har en del ärenden att klara av, boka om min tandläkartid bland annat, och sånt där funkar ju oftast bara på vardagar. Sen har vi tvättid i morgon också..igen! Jag tycker vi har tvättid jämt. *s*

 

Hur som helst, nu ska jag göra ett försök att få mig lite sömn. Kanske skulle be Håkan klubba ner mig. Det måste ju ändå vara bättre än ytterligare ett sömnlöst dygn. 😛

 

Sov så gott nu alla och hoppas ni får en fin måndagsmorgon.

På återseende då. 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...