Allmänt

Varm vårkväll…

bird12

 

God kväll på er!

 

Hoppas ni har haft en kanondag i värmen. Vi trodde ju att det skulle bli regn idag, och lite mulet har det ju varit. Men ända upp till 20,5 grader steg vår termometer idag. Det har varit urskönt! 😀

Däremot var det en smula jobbigt att sitta i bilen idag, och vi var tvungna att åka runt för att göra lite olika ärenden. Det fick gå fort eftersom lilleman var med och hur mycket han än gillar värme så var det en smula för mycket till och med för honom idag. Ovanan vid det här vädret skulle jag tro.

Förövrigt så har jag inte varit riktigt bra idag. Jag vet inte riktigt vad som är fel, men jag misstänker att det är pollenallergin som spökar för mig. Jag slocknade i allafall vid halv två-tiden tidigare idag och vaknade inte förän 18 på eftermiddagen. Helt utslagen! Jag börjar känna mig lite bättre nu på kvällen med är fortfarande trött. Hoppas det går över tills i morgon så jag är lite piggare då.

Nu ska vi titta på Inför ESC 2011 och sedan blir det dokumentären Dox: La Danse om jag orkar med det.
Ha det så jättefint alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon igen.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...