Allmänt

Äntligen fredag! :-)

morgonduva1

 

God morgon på er därute alla!

 

Då var det äntligen fredag igen! 😀 Jag brydde mig inte om att blogga för en sovande värld i natt, men sovit har jag inte gjort. Jag ägnade tiden åt att sitta och läsa runt på mina favvobloggar i stället, och lämna lite tassavtryck här och där. Det ligger så många bloggar som jag vill läsa i min favoritlista nu, så jag hinner knappt med dem. Men jag försöker att dela upp dem och läsa ungefär en tredjedel av dem per dag, och så läsa ikapp nån gång i veckan om jag inte skulle ha hunnit med. Men ändå känns det som man borde hänga med mer. Fast det här med att läsa bloggar ska ju vara roligt, inte något som stressar. Så jag läser i den takt jag hinner och så får det bli som det blir. 🙂

 

Nog med försvarstal. 😉 Den här snyggingen här uppe på grenen har börjat hälsa på utanför balkongen. 😀 Jag tycker dom är så himla läckra, dom där skogsduvorna. Kanske framför allt för att dom är såpass oväntat stora. Han satt i allafall snällt kvar på grenen medans jag tog en serie bilder på honom. Duktig pippi… *s*
Idag hoppas jag på uppehåll i vädret. Det är redan +9 grader ute, så även om det är mulet ute så är det ju milt. Om bara regnet kunde hålla sig borta också så skulle jag vilja ge mig ut på en tur med pärlan idag. Jag behöver verkligen träna mig på att umgås med andra förare ute i trafiken. 😛 Det är ju liksom inte meningen att halva Borås ska stanna upp i fasa bara för att jag bestämmer mig för att ta ut scootern en sväng. *s* Ska kolla runt lite på olika vädersidor och se vad dom säger, och ifall man vågar chansa. Det ser dock ganska mörkt ut här och där, så jag vet inte… Åka i regn är verkligen inte roligt.

 

Men nu ska jag först och främst dricka upp mitt morgonkaffe och komma igång här lite på morgonen. Disk, kolla vad jag ska dra fram ur frysen till middag och väcka min sjusovare till hund för en morgontur. 🙂

 

Må så gott alla, och hoppas ni får en jättehärlig fredag!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

 1. säger:

  Hej där!
  Jag har högerklicksskydd för folk har kopierat bilder på min kanin förr. Men om du däremot markerar texten och trycker på CTRL+C så kopierar du ändå, och sen CTRL+V när du ska klistra in, busenkelt 🙂
  Ha en bra fredag!
  Kram

 2. Synd att du inte fick sova. vet precis hur det känns. Kanske kan du vila någon gång under dagen?

  Jag fick heller inte sova i natt, men jag ville. I Uppsala har vi något som heter Kvalborg (vi firar ju valborg väldigt mkt här), de innebär att man ska festa för att se om man orkar fira valborg, då det blir ännu mer alkohol. knäppa studenter!

  I alla fall, vi bor ju i ett fest-hus, så de va ett himla liv. Saga och min sambo sov, men jag å Betty va vakna. Trötta idag. men ingen vila, för snart åker vi till mina föräldrar på kalas – jag fyller 22 år idag.

  Ha en härlig Fredag och Valborg. kram

Kommentarer är stängda.