Allmänt

Första grillningen för i år! :-D

grill11

 

Hej hej därute i det ljuvliga vädret alla! 🙂

 

Nu sitter vi med kaffebrickan efter en njutbar middag på grillat kött och pommes frites. 😀 Håkan gjorde sin egen specialmarinad tidigare idag, så kotletterna har legat och dragit i flera timmar innan vi tände grillen vid 16-tiden. Vi provade dessutom att lägga några äppelkvistar i kolet, det blir sån otroligt god doft av dem. Egentligen skulle vi ha köpt en ny grill i år, vår gamla börjar definitivt att sjunga på sista versen. Men den klarar nog en sommar till, så kan vi prioritera bröllopet i stället. 😀

Jag passade på att gå ut på en liten tur med Loxy medans Håkan skötte grillen och som vanligt de här första fina vårdagarna så stod det grannar på både balkonger och altaner och tände grillar och förberedde för en kvälls utematlagning. 😛 Det låg som ett dis med grilldoft över hela området. *skratt* Inte konstigt att vårt hus kallas för grillhuset. Hehe!
Efter ett snabbmöte med kompisen Veronica, som var här uppe och hämtade True Blood-boxen som hon också ville se, så kilade vi upp till ett färdigdukat middagsbord, Loxy och jag. 😀

Förutom ljuvligt väder och grillning så har jag gjort en helt annan sak i dag, nämligen byggt naglar på mig själv. Äntligen! 😀 Jag har bara gått och väntat på att mina naglar skulle återhämta sig efter mitt filande och andra härjande..hehe! Men nu har jag äntligen långa naglar igen. Naturella, för jag har lust att testa en grej som jag sett på nätet. Återkommer till det senare. 😉

Men nu ska jag dricka mitt kaffe och prata med min gubbe lite. =))

Ha en fortsatt underbar eftermiddag alla och så kikar jag in senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Så gott med grillat. Jag hoppas jag och sambon kan ta en grillkväll snart. Senast han hade det jobbade jag självklart, så det blev inget för mig. :/ På Valborg blir det grillfest iaf! 🙂
    Kram

Kommentarer är stängda.