Allmänt

Dagens Vill ha från Odd Molly!

odd-molly1

 

En underbar dag idag! 😀 Solen försvinner lite då och då bakom molnen men det är varmt ändå, och då är det vååår! 😀

Jag håller på att fixa i ordning balkongen inför sommaren, det är inte klokt så smutsigt det blir därute under vinterhalvåret. Jag fattar det inte, det är ju mest snö där då liksom..? Jaja, nu doftar det Ajax där i stället och balkongmöbeln ser nästan ny ut – nästan.. 😉

Dagens Vill ha är dessa ursöta plagg från Odd Molly. Jag älskar den här typen av romantiska kläder, och toppen till vänster skulle hemskt gärna få flytta in i min vårgarderob. Likaså den fina lilla koftan som skulle passa alldeles utmärkt över blusen lite kyliga kvällar. 😀

999:- kostar blusen och 1499:- för koftan. Båda plaggen hittar du på Tintinstyle.se.

 

Nu ska jag fortsätta med mitt vårarbete ute på balkongen och kanske ta mig en kopp kaffe där när jag ändå är i gång. 🙂 Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Koftan var jättesöt!

  2. säger:

    Riktigt fina kläder. De skulle gärna få flytta in i min garderob också. Synd att det var så dyrt. :S
    Kram

Kommentarer är stängda.