Allmänt

Regnigt men vindstilla idag…

loxyformiddag11

 

Hej hej därute alla!

 

Det blev ett sent ”morgon”inlägg idag. 🙂 Jag har haft fullt upp med tvättstugan och telefonsamtal hela förmiddagen så först nu hade jag tid med att sätta mig vid datorn.

Jag var såå himla trött igår så det var inte klokt! Vi grillade och åt ute på balkongen, hjärtat och jag, och sen tog vi en liten promenad med Loxy. Och därefter kom jag på att kaffet var slut – och sköljmedlet – så det var bara att ta en tur till Maxi. Väl där köpte jag lite glass, vaniljte, kolasås, några påskdekorationer – men inget sköljmedel. Haha! Jag var så trött att jag var vimsig. *s* Men det var väl kanske inte så konstigt, jag hade ju inte sovit natten innan så då brukar dagen bli ganska tuff.

Idag känner jag mig lite piggare i allafall, trots att jag hade svårt att somna igår. Attans otyg det där! Jag har inte tid att vara trött på dagarna. 🙂

Idag tänkte jag att mamma skulle få komma hit så jag får titta till hennes naglar och fixa ett släpp som hon har fått på en av dem, innan hon har pillat allt för mycket på den själv. 😉 Sedan får vi se vad jag hittar på för övrigt. Jag har ju tvättstugan idag också som sagt, i ett par timmar till.

Hoppas ni får en fin dag därute alla! Jag kikar in lite senare.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...