Allmänt

Rosa bandet-galan 2009 – Skänk en gåva till forskningen

event_img_l

Dåså! Då är det dags! Rosa bandet-galan 2009 i Malmö Arena.

Hasse Aro och Renée Nyberg är kvällens värdar och ikväll ska förra årets insamlingsrekord på 45 miljoner kronor försöka slås. Målet för ikväll är 50 miljoner kronor.
Artister under kvällen är bland annat Leona Lewis, Sarah Dawn Finer, Måns Zelmerlöw och Escada.

 

Varje år får 7 000 kvinnor beskedet att de har bröstcancer. Det betyder att var nionde kvinna i Sverige drabbas någon gång i livet.
Men även om antalet diagnoser ökar, är det fler kvinnor som överlever sin bröstcancer i dag bland annat tack vare framgångsrik
forskning.

Du kan skänka pengar till Cancerfonden både genom att ringa och sms:a, och när du ger ett bidrag är du samtidigt med i utlottningen av tre stycken bilar av märket Skoda – modellerna ,Fabia, Yeti och Superb – som är med och stödjer Rosa Bandet.

 

Cancerfonden har varit engagerad i Rosa Bandet sedan 2003. Kampanjens syfte är att öka medvetenheten kring bröstcancer och samla in pengar till forskning. Sedan starten för sex år sedan har Cancerfonden – tillsammans med privatpersoner, företag och föreningar – samlat in närmare 220 miljoner kronor.

 

Stöd Rosa Bandet och Cancerfonden ikväll och skänk en gåva.

Vill du läsa mer så gå in på den officiella websidan där du även kan följa insamlingen och hitta mycket information och länkar.

 

den här länken till tv3.se hittar du de olika telefonnumren som du kan ringa eller sms:a för att skänka en gåva till Rosa Bandet.

 

Läs gärna också Christinas gripande berättelse på aftonbladet.se

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...