Allmänt

Tidigt på benen idag…igen! ;-)

loxytavla13

 

God morgon på er i stugvärmen!

 

Hoppas ni har haft en god natt. Själv har jag suttit uppe och pysslat större delen av natten, i omgångar dock eftersom jag har försökt sova i mellanåt. Vid sex-tiden gav jag upp, för då kom även Håkan upp eftersom han inte kunde sova mer, så vi har redan hunnit dricka morgonkaffe och planera lite för dagen. Om det blir så mycket aktiviteter är ju frågan förstås. Känner jag mig själv rätt så kommer jag att vara mer än lovligt trött fram emot tolvsnåret. Så vi får väl se vad jag hittar på idag som inte kör slut på mig alldeles. Jag ska i allafall ta ett grabbatag i lägenheten och städa lite, dammsuga, tvätta golven och skura badrummet. Alla glashyllor måste också få sig en omgång, det är helt hopplöst med allt damm som samlas överallt på grund av luftkonditioneringen i lägenheten.

Så städning idag alltså. Men jag kommer ta det i lugn takt och inte stressa mig igenom allt som jag brukar, för att bli klar så fort som möjligt. Då lär jag inte ens klara mig fram till lunch innan jag däckar. 😛

Ännu en grej som jag funderar på är vad jag ska laga till middag idag. Jag vill helst ha det klart för mig så tidigt som möjligt, så jag hinner ta fram eventuella ingredienser från frysen. Det lutar lite åt vegetariskt idag, kanske ostfylld vegeschnitzel? Dom är verkligen sjukt goda! 😀

 

Men nu ska jag först ta min andra kopp morgonkaffe och höra lite med Håkan vad han har för planer inför dagen. Jag skulle tro att garaget hägrar i vanlig ordning. 😉  Men tack och lov att han har sitt intresse nu när han är sjukskriven, annars hade han blivit galen av rastlöshet av att bara gå hemma. *s*

 

Ha nu en bra dag alla – hemma, på jobbet, i skolan eller vad ni nu kommer att vara. 🙂

På återseende lite senare under förmiddagen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    go morron…

    Här är de grått å trist, vi slöar inne. Vi ska advents-städa på Lördag, så även om golvena behöver sig en omgång just nu, så får de vänta… Lite skit i hörnen har väll ingen dött av?! (skratt)

    Hoppas ni får en bra dag, kram

Kommentarer är stängda.