Allmänt

Flytväst till Loxy

hundflytvastkollage1

Jag har varit på jakt länge efter en flytväst till Loxy, men de enda jag har hittat, bland annat på Rusta, har varit alldeles för stora. Den gör ju ingen större nytta om han glider ur den i vattnet liksom. Jag vet att det fanns en tjej på Chiforum.se förut, som sydde toppenbra flytvästar som dessutom var jättesöta, men jag vet inte om hon finns kvar där, för jag minns ju inte vem det var. Snurriga jag! smiley

Men så hittade jag dessa på LeChien. Kan man se något sötare? *skratt* Perfekt med handtag i ryggen. Jag brukar inte vara ute på sjön så ofta tyvärr, men jag planerar att låta Loxy simma i vårt stora badkar, för att träna upp hans muskler i bakbenen. Efter vad veterinären säger, så kan det förbättra hans patellaluxuation avsevärt. Inte så att det försvinner, men så att muskulaturen ”stöttar” knäskålen bättre.

355:- kostar de här härligt färgglada flytvästarna, och eftersom jag älskar fina grejer så tänker jag definitivt låta Loxy simma omkring i en rosa- eller blå och vitprickig sådan. smiley Man flyter ju mycket bättre om man är gullig, eller hur? smiley Haha!

// Indra

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...