Allmänt

Tvättstugan, nagelpyssel och vovvebus idag! :-)

grabbarnagrus1

 

God morgon på er därute alla!

 

Idag blev det tack och lov en lite tidigare morgon än igår. Kanske beroende på att en katt och en hund tävlade om min uppmärksamhet på morgonkvisten, men jag behövde komma på benen lite tidigare idag. Vi har tvättid klockan 10.00 och jag har massor av tvätt idag av nån anledning. Vi har inte fått nån tid i tvättstugan förän idag så vi har tvätt ifrån Härnösandsresan kvar till och med. Det är helt otroligt! Så många lägenheter är vi inte i huset, men vi har en dam här i huset som antingen lider av nån slags tvättmani och tvättar allt hon har ungefär varannan dag, oavsett om det är smutsigt eller inte. Eller också – och det börjar vi luta mer och mer åt, så tvättar hon åt andra mot betalning. För hon kommer ofta med tvätt i  mängder ifrån parkeringen, och dessutom – det är helt j***a orimligt att en ensamboende kvinna i en liten trea drar ner så extremt mycket tvätt varje vecka.

Så jag är något irriterad de gånger det är stört omöjligt att få en tvättid och man får vänta i typ två veckor innan det är något ledigt – och så ser man den här kvinnan stå i tvättstugan morgon som kväll, var och varannan dag. Hur 17 bär hon sig åt? Hon måste ju ha flera tvättstugelås som hon bokar tider med. Är det här ens tillåtet när övriga hyresgäster knappt får nån tid för att en enda person bokar upp tvättstugan jämt och ständigt?

 

Jaja, jag vet inte varför jag hetsade upp mig över det här nu. Haha! Förmodligen för att jag har så förbaskat mycket tvätt idag. 😛 Jag vill helst tvätta en gång i veckan så det inte hinner bli så mycket.
Men nog om det nu.

Förutom tvättstugan så måste jag bara göra lite mer idag, gårdagen kände jag mig alldeles för onyttig. Vi får väl se vad jag bestämmer mig för att göra. Men det lutar åt att greja i nagelhörnan igen faktiskt. Jag måste öva mer på gelébygget och jag har ännu en nageluppsättning som jag håller på att dekorera. 😀 Nu har Håkan tagit lite bilder på mina senaste naglar åt mig, jag ska bara ladda över dem i datorn så kommer de upp sen.

Förutom det så tänkte jag ta en sväng ner till min mor idag, det var ett tag sen nu, och låta lilleman rasa av sig med Elliot i trädgården en stund. Det var också ett tag sen, och han behöver springa av sig lite tycker jag.

Men nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe och sen kör dagen igång här.

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...