Naglar Skönhet & hälsa

Senaste nageldesignen i ceriserosa!

pinkglamnails1

 

Hej hej alla!

 

Då har jag laddat över lite foton på senaste naglarna. 😀

Jag har länge funderat på hur jag ska lyckas göra såna där fina designer med fransk manikyr på lösnaglar, där själva nageln är naturlig och bara tippen är lackad eller dekorerad i någon färg. Det är svårt att få fram en naturlig nagelfärg på en lösnagel som gärna ser lite plastig ut om man inte lackar den i någon täckande färg.

Men nu provade jag en svagt rosa nyans som hör till ett set med fransk manikyr och även om det inte blev exakt som jag tänkt mig så har jag kommit lite närmare mitt mål i allafall. 🙂

Hela nageln är alltså lackad i Depends French lack rosa. Tippen är sedan lackad i ett transparent lack, och doppad i ett löst ceriserosa glitter.
Skarven är dekorerad med små vita pärlor och ceriserosa stenar om vart annat, och på två av naglarna har jag satt en liten vit perliserad rosett. Lillfingernaglarna har fått en pärlslinga ner över nageln.

Till sist är hela nageln lackad med ett transparent topcoat av märket O.P.I.

 

pinkglamnails2

 

Det var dagens naglar. 😀 Nu ska jag fortsätta med mitt nästa set.

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

  1. säger:

    Jättefina!

  2. oooh, verkligen otroligt supersnygga! Jag gillar dom jättemycket! Så roligt att se hur andra gör för att få egna idéer.. att få igång min fantasi lite för det går ju göra så otroligt mycket bara att jag inte kommit på det än 😛 Ha en mysig vecka i regnet. Kram

  3. säger:

    snyggt 😉

Kommentarer är stängda.