Allmänt

Lite från dagen…

pellisloxyvilakaka1

 

Hej hej därute!

 

Jaha, då var det snart dags för middag här hemma. Det blev ingen lekstund i mamsens trädgård i dag, för hon bad mig ta hem Elliot några timmar i stället när dom åkte till Borås djurpark. Så det blev bus här hemma i stället, och det brukar vara ganska populärt det också, speciellt om dom får leka i vår säng. 😛

Och när det var dags för vila så satt båda två snällt och väntade på sina ”vilakakor”, ett litet hundkex som båda har lärt sig att dom får när vi går och lägger oss och vilar. *skratt*

 

pellisenknaprar1

 

Dom ser en smula hårdtuggade ut..hehe! 😛

 

Men nu har mamma kommit och hämtat Pellisen, och vi har hunnit med en liten eftermiddagsvila före maten. Jag ska ta ut den ur ugnen vilken minut som helst nu. Idag blir det en enkel middag som jag förberedde redan i förmiddags, Omelett med svampstuvning.

 

omelett-med-svamp1

 

Stuvningen ser aldrig speciellt aptitlig ut, men den är verkligen tokgod! Jag gör den på blandad svamp – champinjoner, ostronskivling och portabello – och det blir absolut supergott! Jag tror att jag har lagt upp receptet här tidigare, i samband med påsk, jul eller liknande. Det blir i allafall vår middag idag. 😀

 

Hoppas ni haft en fin dag alla, vi har ju faktiskt fått se lite sol idag mellan molnen, och inget regn.

Ha en jättemysig kväll och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...