Allmänt

God morgon på er alla!

sassiemorgon2 

God morgon på er!

Hoppas ni har fått en riktigt god natt! 🙂 Själv hade jag allvarliga problem att komma i säng igår kväll. *skratt* Av någon märklig anledning var halva min familj väldigt kvällspigga igår, och då verkar dom utgå ifrån att jag naturligtvis är det också…*s* Så från att jag bestämde mig för att släcka ner här och krypa i säng, så tog det väl ytterligare 1 1/2 timme ungefär, med (i och för sig trevliga 😉 ) telefonsamtal, msn-”samtal” osv, innan jag äntligen kom i säng. Och då visar det sig att jag ändå inte kan sova! Jag har dock legat och försökt vila hela natten, med bara några småturer upp då och då. Inga stora datajobb, gardinbyten eller bullbak nattetid som annars. 😛

 

 

 

 

 

Idag tänkte jag ta tag i lite städning och annat pyssel här hemma, sånt där som man alltid skjuter upp till i morgon. Rensa ut vissna blad ur krukväxterna, slänga gamla schampflaskor…ja, ni vet. 😉 Jag har upptäckt att det har börjat samlas lite väl mycket på hög nu. *s* Men sen blir det grafikjobb igen. Jag har allvarliga problem just nu, tror jag. Av nån märklig j*a anledning så funkar ingenting för mig för tillfället. Massa saker som jag annars aldrig har några svårigheter med, vill helt enkelt bara inte funka, och jag kan inte fatta vad felet ligger. Jag håller på att bli komplett tokig på det här! Dessutom har jag lovat att starta en blogg på blogg.se åt en vän, och fixa till den lite, något som jag aldrig har gjort förut. Och hur jag än bär mig åt, så lyckas jag bara inte ladda upp en header. Det ser (tycker jag då förstås..*s*) exakt likadant ut som på exempelbilden jag har att tillgå, men på min funkar det bannemig inte alls. Bakgrundsfärgen kan jag ändra, men bilder får jag inte in. Jag tar ytterst tacksamt emot tips om det är någon som vet vad som kan vara felet. Kanske nån som har haft samma svårigheter i början? Många har ju blogg.se.

*

Hur som helst – dags för kaffekopp nr.2 och sen ska jag sätta igång här. Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare! 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Kan det vara så enkelt som att headern är i fel format? Blogg.se klarar bara jpg och gif 🙂

  2. Cherlindrea säger:

    Emma: Tack kära, men det har jag redan kontrollerat. För det hade nämligen varit typiskt mig att sparat ner den i psp-format när jag gjorde den. Haha! Men eftersom jag hade tänkt mig en bakgrund som inte bara är en färg, utan också ett mönster, så gjorde jag en bg-bild också och laddade upp. Men inte heller den bilden funkade. Så byta färg funkar alltså. Det är bilderna jag har problem med, och jag blir tokig! *skratt*

    Men tack för tipset i allafall. 😀
    Massa gokramar!

Kommentarer är stängda.