Allmänt

Tillbaka igen…

jag-tillbaka-i-bloggen12

 

God morgon på er därute alla!

 

Då var det dags för klassiska ”tillbaka-bilden” igen. Som vissa kanske har märkt så har jag varit försvunnen sen i förrgår.

Jag vaknade nämligen i går morse med det värsta migränanfall jag har haft på år och dag, och kom inte ur sängen på hela dagen. Jag ska inte gå in på några otäcka detaljer men jag trodde nästan jag skulle dö i mellanåt. Fy 17 vad hemskt det är när man drabbas så hårt! 🙁

Idag känner jag mig förstås mycket bättre, men huvudvärken är inte helt borta och jag är otroligt matt och frusen, så jag kommer att ta det väldigt lugnt idag. Jag är livrädd att det ska komma tillbaka igen. Och nånstans i bakhuvudet så blir jag så arg på mig själv också, för jag vet att det här var självförvållat. Jag hade flera nätters sömnbrist i förrgår, var så trött att jag sluddrade när jag pratade. Och ändå ställer jag mig och kör igår världens storbak bara för att skingra tankarna runt oron för Loxy. All den överansträngningen när man är så trött tillsammans med oron, det var ju som bäddat för migrän. Tur att man tänker sig för så himla bra…

 

Idag blir det i allafall lugn som sagt. Förlåt till alla er som ringde eller messade igår att ni inte fick något svar. Jag var som sagt helt utslagen och telefonerna var det sista jag tänkte på.

Lilleman är i allafall bättre nu, och jag kan inte komma fram till något annat än att han fått en smäll av leksaken han höll på med.

Ha en jättefin dag nu alla, så får vi se om jag är pigg nog att återkomma lite senare! 🙂

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Gott att ni är tillbaks!

  2. va skönt att Loxy mår bättre och att du blivit av med din migrän.

    Verkar som om dom flesta är krassliga, mer eller mindre. Jag har legat i sängen idag, fruktansvärd huvudvärk och JÄTTE trött. Men både du å jag vet ju att sånt inte beror på nån förkylning eller sånt, utan att de oftast är pga FM. Har sovit till å från hela dagen, men är fortfarande inte bättre. Hoppas du blir av med huvudvärken snart du oxå!

    kram

Kommentarer är stängda.