Allmänt

En riktigt lugn dag…

emiddagsfika11

 

Hej på er!

 

Hoppas ni har haft en fin dag, trots kylan. Nu får vi se hur det ser ut här i morgon bitti. Vissa säger att det utlovade snöovädret kommer att dra rakt över oss, medans andra säger att det kommer att gå ovanför oss. Det återstår att se, men jag hoppas ju vi slipper det, framför allt eftersom Håkan ska åka till Såtenäs tidigt i morgon bitti. Jag ser ju helst att han slipper åka i mörker och snöyra då.

 

Det här har varit en lugn dag annars, precis som jag föresatte mig. Jag brukar ju ha lite svårt att hålla mina ”ta det lugn-löften”, men jag har varit alldeles för rädd för att få tillbaka migränen, så den här gången har jag faktiskt tagit det riktigt lugnt. Fixat lite med datorerna, legat på soffan och tagit det lugnt med lilleman och blivit bortskämd med lagad middag som Håkan tog hand om idag. Nu har jag dukat en kaffebricka här, och vi ska just sätta oss ner och njuta av den, och förhoppningsvis av något sevärt på tv.

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...