Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

En tokfilarkväll.. ;-)

filar1

 

God kväll på er alla!

 

Då var jag hemma igen, efter denna veckans sista skolkväll. Det känns ju sjukt långt till nästa torsdag. Jag hade lätt kunnat tänka mig en eller tre dagar till i veckan på skolan. 😀  Det hade nog behövts också, för ikväll har min stackars kurskamrat knappt fått göra nånting – förutom att sitta och svettas över min filteknik. *rodnar* Jag lyckades skära henne med filen så hon blödde på flera fingrar och jag var livrädd för att fila ner hennes egna naglar. Vi har alltså sysslat med det jag nämnde tidigare, nämligen återbesök, vilket bland annat innefattar en vansinnigt massa filande – i varje fall för min del som tog typ 2 1/2 timme på mig att fila ner en nageluppsättning ikväll. *skratt* Men det är bara att öva. Det här måste ju läras in också. Och vi pratade faktiskt om det ikväll, kurskompisen Jessica och jag – att även om filandet kanske inte är den roligaste delen, så är det roligt ändå – bara för att vi tycker det är kul med allt som har med nageljobbet att göra. 😀

 

lillis1

 

Nu sitter jag i soffan med en jättetrött lilleman och är nästan lika trött själv. Hjärtat hade köpt ostbågar till mig när jag kom hem. 🙂 Perfekt fredagsmys! Det blir en stund vid tv’n innan jag kryper i säng för ikväll. Håkan ska upp och jobba i morgon bitti så det blir en tidig kväll för hans del också.

 

Hoppas ni har haft en fin fredagskväll alla och får sova gott när det är dags!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Ojoj, mycket filande! 🙂
    Låter som en mysig kväll!
    Kram

  2. Du är duktig!

  3. Jessica säger:

    Tokfilarkväll stämmer in bra ska inte ljuga och säga att jag inte är lite öm efter gårdagens filande men vi är ju trots allt elever , och det är väl så här man lär sig=)
    Så jag överlever och tycker du gör ett bra jobb iaf !!
    Måste säga att det är en väldigt mysig blogg du har !!
    Vi syns på tors kväll <3

  4. Cherlindrea säger:

    Jessica: Åh, vad jag skäms för dina stackars naglar! 😛 Men jag är glad att du överlever och att du fortfarande vill prata med mig. *skratt* Du har ju rätt, vi är ju elever, och om det är till någon liten tröst så har jag sjuk träningsvärk i handen idag. Haha!
    Roligt att du tycker om bloggen i allafall. 🙂 Ha en fin helg och så ses vi nästa vecka ja. 🙂

Kommentarer är stängda.