Allmänt

Härliga fredag! :-)

morgontrott11

 

God morgon på er alla!

 

Eller god förmiddag ska jag kanske säga. 😉  Jag har faktiskt inte sovit tills nu, även om jag gärna hade velat. *s* Men jag blev väckt av Tinky, min galna undulat, som tokskriker i takt med vaknande vårfåglar ute, och jag håller på att bli komplett galen på honom! För att inte tala om vad Håkan tycker. Han hotar med att ta med sig tjänstevapnet hem varenda vecka och förvandla buren till ett fjädermoln. 😛 Jag förstår honom, även om jag helst vill behålla min fågel i livet. *s* Men just nu är han jäkligt billig kan jag säga. Finns det inga öronproppar till fåglar så han inte hör kvittret utifrån?

 

Jaja, nog om det. Idag ska jag greja lite här hemma på förmiddagen tänkte jag, och i eftermiddag är det dags för skolan igen. 😀 Ska gå igenom alla grejer också och se om de behöver rengöras lite mer sen igår. Gelén är ju grymt kladdig och det vill gärna hamna en ”tråd” lite här och där, så jag behöver nog gå igenom burkar och annat och torka av dem med lite cleaner.

Förutom detta ska jag lägga sista handen vid inbjudningskortet till bröllopet så jag får iväg dem senast på måndag. Det är bara lite smådetaljer kvar, så det borde jag få gjort idag.

Jaha, så ser min dag ut i stora drag. 🙂 Jag återkommer lite senare, men nu ska jag försöka komma igång här hemma.

Ha en jättefin fredag alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Förstår att det är jobbigt. Stackarn vill också ut och flyga och kvittra med de andra fåglarna. 😀

    Hoppas du får en trevlig helg!
    Kramar

Kommentarer är stängda.