Allmänt Mat & Bak

Ljuvlig skinkstek till middag idag!

skinkstek1

 

God kväll på er alla!

 

Då var vår underbara middag avnjuten. 😀 Jag satte en skinkstek på spisen i morse som fick stå och puttra i såsen i ett par timmar, och sen gjorde jag klart det nu i eftermiddag. Det här receptet har jag fått från min kompis Gun, och det är något av det godaste som finns! Såsen består nästan bara av grädde, inte magraste såsen kanske. 😉 Men ack så god!

Vill ni prova det här ljuvliga receptet så hittar ni det på Guns blogg här. Jag kan varmt rekommendera det! =))

 

Medans grytan har stått på spisen så har jag suttit och filat och putsat på nya naglar som jag ska göra klart i morgon. Men inga nya dekorationer idag. Förhoppningsvis hinner jag med några i morgon.

 

Nu ska vi kika på ”2 1/2 men” här och sen blir det nog någon film lite senare.

Ha en mysig kväll alla, och på återseende senare!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...