Allmänt

Sov så gott alla!

loxynatt4

 

Då var det strax sängdags här hos oss. 🙂 Vi har kikat på ”Oskyldigt dömd” ikväll, och nu är det bara ”Nyheterna” som ska avklaras och sen ger jag upp för ikväll.

Jag har faktiskt fått en hel del gjort ikväll med mitt nagelpyssel, helt enkelt därför att jag är alldeles för rastlös för att sitta kvar i soffan under reklampauserna. Jag avskyr verkligen reklampauser! Så jag har sprungit fram och tillbaka mellan vardagsrummet och arbetsrummet hela kvällen. Kanske inte det minst stressande sättet att göra något, men klart roligare än att sitta och irritera mig på korkade reklaminslag. 😛  I morgon ska jag börja fila ner nageltipparna till vettig längd och sen är det dags att börja lägga på gelé. Förhoppningsvis blir det lite nya dekorationer också. =))

 

Men nu ska jag kolla klart på nyheterna och se om vi har något trevligt höstväder att vänta oss framöver.

Sov så gott alla när det blir dags, och på återseende i  morgon bitti!

 

rosabandet-resize1

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...