Allmänt

Galna muffins! =))

Efter många om och men och ett j-a knåpande, så har jag äntligen fått klart min första sats med muffins. Och dom blev förskräckliga! *gapskratt*

För det första så kan jag tala om att muffinsformarna man köper på Willy’s definitivt inte är några muffinsformar. Poängen med de där formarna är ju just att kakan ska hålla formen, det måste alltså till lite stadga i formen så att säga. Det fanns det inte i dessa kan jag säga. *fniss* Så formen blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. *s*

 

 

 

Sen hade jag lyckats såsa bort min sprits, så jag fick stå med två matskedar och försöka lägga på glasyren. På kom den ju, (och bredvid också…) men hur snyggt blev det på en skala??! Haha! Så vid det här laget hade jag milt sagt tappat lusten när det gällde de här kakorna, men har jag nu suttit i timmar och knåpat ihop blommor och blad så ska dom jäklar i mig användas också! smiley Så…här är mitt bedrövliga men ganska roliga resultat på mitt första försök på cupcakes…haha! Men skam den som ger sig! Nu ska jag först och främst införskaffa riktiga muffins-formar, och sen ska jag se till att min sprits ligger där den borde. Kanske nästa försök blir lite snyggare i allafall. smiley

Fast goda var dom! Jag petade ner lite nonstop i varje form och det blev jättegott! Nästa gång ska jag prova med dumlekolor. smiley

// Indra – Tänker inte bli konditor… smiley smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...