Allmänt

Äta kräftor ikväll! :-D

loxymorgon56

 

God morgon bloggvänner och alla andra! 🙂

 

Då var det äntligen lördag! 😀 Jag var på benen redan halv sju idag, så någon sovmorgon blev det inte. Men jag känner mig helt utvilad så vad spelar det för roll då? =)) Jag har ägnat en timme åt morgonkaffe och ett gäng nya tidningar ute i tystnaden på balkongen – ett härligt sätt att vakna till på.

 

Idag blir det nog inte så mycket bloggande tyvärr, för jag har massor att göra. Så fort Håkan kommer hem ifrån Såtenäs ska vi iväg och handla – kräftor! 😀 Vi får hem ett par kompisar på middag ikväll och det ska bli så himla kul! 😀 Så idag är det fixande och pysslande här hemma som gäller.

 

Men först av allt ska jag ta ut min lilla sömntuta på en morgontur. Han har vaknat nu, och ligger i vår alldeles för höga säng och ”ropar” på mig. Han kan inte hoppa ner därifrån själv. 😉

 

Hoppas ni får en härlig lördag alla. Vi får se om jag hinner kika in lite senare – om tiden räcker till.

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. jasså, du kunde sitta ute på morgonen?! Här öser regnet ner!!

    Hoppas ni får en toppen Lördag, kram

  2. Hoppas ni får en riktigt härlig kväll med goda vänner.
    Kram

Kommentarer är stängda.