Allmänt

Desperate housedog… =))

loxyfrustrerad1

Jag hade fullständigt glömt bort att jag köpte en sån här aktiveringsboll till Loxy när han var yngre. Trots att den var den minsta dom hade, så var den ändå alldeles för stor för Loxy då, och han tröttnade snabbt på den eftersom han inte riktigt kunde hantera den. Men så letade jag efter något i djurmatskåpet härom dagen och hittade den igen, och även om den kanske fortfarande är i största laget för Loxy så kan han ju i allafall leka med den nu utan att den riskerar att rulla över honom. *skratt*

Så jag stoppade i några småbitar av ett hundkex och rullade iväg den åt honom. Och fick en hysteriskt rolig stund! Haha! Han blir så grymt frustrerad när han inte får ut godiset direkt. *s* Jag tror han höll på med den där bollen konstant i ca 45 minuter innan jag hjälpte honom att skaka ut den sista biten och tog ifrån honom den, så han inte skulle stressa ihjäl sig. *s* Han blir helt tokig när det inte går som han vill, och gnyr, piper, bjäbbar, gnäller, skäller plus en massa andra ljud som jag inte ens har något namn på. Med jämna mellanrum försöker han gräva ner den ibland filtarna i sin säng, för att gräva upp den i nästa ögonblick igen. Vid ett tillfälle rullade bollen fram och lade sig precis intill Sassie, som naturligtvis inte var det minsta intresserad av hans dumma boll. Men det trodde ju Loxy förstås, som började tokskälla. Men gå fram och hämta den, det vågade han inte. Haha! Efter det var det förstås dags för en nedgrävningsprocedur igen. Det är inte klokt vad en hund kan sysselsätta sig länge och intensivt med en boll med lite godis i. *skratt* Han gjorde några tappra försök att komma till mig med bollen för att jag skulle hjälpa honom att få ut godiset, och blev urtjurig när jag inte hjälpte honom. Haha! Snacka om desperat! smiley Så jag tänkte att jag skulle köpa en sån här t-shirt till honom. Det skulle passa honom perfekt! Haha!

housedog1

Nästa gång blir det ett av Nina Ottossons aktivitetsspel som plockas fram. Och det brukar inte verka mindre provocerande på honom precis. Haha! Efter en sån här dust så sover han som en sten hela kvällen sen. Det märks verkligen vilken energi som går åt, med lite hjärngympa. Alltid suveränt, men kanske speciellt såna här regniga trista dagar när man inte kommer iväg på några längre promenader. Dessutom är det enormt underhållande för mig också. *skratt* Nina Ottossons aktivitetsprodukter kan jag varmt rekommendera! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...