Allmänt

HDC’s internationella träff i Svenljunga, 6-9 augusti!

3annons

 

Då har Håkan kommit hem från Såtenäs – och åkt igen. 😉

 

Det är dags för HDC’s Internationella träff i Svenljunga i helgen, och eftersom vi är i Grästorpstrakterna i morgon – Håkan på jobbet och jag hos min syster – så åkte han en sväng med några av våra kompisar idag i stället.

Festen börjar klockan 12 idag, då området öppnar med en invigning på Action Arena (grusplan).  😉 Under eftermiddagen och kvällen kommer det bland annat att bli uppvisning i Line Dance och olika band som spelar, bland annat Rydell & Quick, men så länge kommer inte Håkan att stanna kvar, eftersom han måste vara hemma när bilen med våra möbler dyker upp från Härnösand runt 16-tiden. Men under dagen pågår andra aktiviteter som till exempel flottfärd (rafting), lekar, flygshow, Westernshow och en stor marknadsplats med massor av kläder och prylar plus HDC’s egen prylbutik. Och servering förstås. Så det lär nog finnas att göra under dagen idag också. 🙂 Själv hoppas jag att Håkan hittar en rosa mc-halsduk till mig som jag har trånat efter länge. Det bör vara stor chans att det finns såna där på marknaden. 😀

 

I morgon går kortegen klockan 13, och innan dess är det årsmöte för HDC’s-medlemmarna klockan 11.00. Sedan fortsätter dagen med uppvisningar, fler band som spelar och ytterligare aktiviteter. Träffen avslutas på söndag förmiddag klockan 12.00.

 

För mer information, vägbeskrivning, priser och program – kika in på den här länken.

 

loxy20

 

Själv stannar jag hemma med Loxy idag, för han är inte riktigt bra. 🙁  Jag vet inte säkert vad det är med honom egentligen, men han är orolig, har ingen direkt matlust även om han åt upp sin frukost till slut, och verkar allmänt hängig. Han har varit sådan i ett par dagar nu, och jag är osäker på om det beror på det som hände med hans tass, om det är något med magen eller något helt annat. Han är inte ”jättesjuk” om man säger så, bara ur gängorna på nåt sätt. Vill gärna tugga gräs som om han mådde illa, men är inte dålig i magen på annat sätt. Jag har honom dock i närheten hela tiden och håller stenkoll på honom. Märker jag att allmäntillståndet försämras ordentligt så åker jag in till vetten med honom direkt. Men just nu verkar det inte så allvarligt, och jag hoppas jag har rätt i min bedömning. Men man känner ju sin hund och vet hur han brukar vara. På Loxy märks det väldigt tydligt så fort det är det allra minsta, så jag misstänker att han skulle visa sig väldigt dålig om det var något riktigt allvarligt. Jag ska dock tempa honom nu och se om det visar något.

 

Hoppas ni har en skön dag därute i allafall, och har möjlighet att njuta av värmen och solen.

Jag återkommer lite senare, men nu ska jag pyssla om min vovve.

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...