Allmänt

Idag är ”Veronicor” bara bäst! ;-)

lillis12

 

God kväll på er alla!

 

Tro det eller ej – men det lyckades idag!! 😀  😀  😀

Underbart gulliga Veronica på Allt för hunden tog emot Loxy ett par minuter i fem i eftermiddags. Jag lämnade bara över honom och stack iväg, allt för att han inte skulle börja gnälla efter mig. Sedan gick jag till bilen där Håkan väntade och där satt vi och glodde och funderade på vad vi skulle göra under tiden. Då ringer mobilen – efter typ 3-4 minuter! Och det var redan klart! 😀

När jag kom tillbaka stod hon i dörren med min ”omöjliga” hund och gosade med honom, nyklippta fina klor hade han och han såg dessutom inte speciellt stressad ut heller. *s* Men lite trött var han nog ändå, för han somnade sittandes i min famn i bilen. 😉 Men hur som helst – det funkade! Vi behöver förhoppningsvis inte söva honom mer för kloklippning utan kan lämna honom en gång i månaden på trimmet i stället.

Tusen tack igen snälla ni på Allt för hunden för hjälpen! Det är verkligen guld värt!

 

Nu över till något helt annat! Ännu en Veronica har presterat nåt stort idag, nämligen min goaste bästa vän som har tagit sitt mc-kort idag! 😀

 

grattis-veronica1

 

Du är bara såååå bra!! 😀

 

Nu ska jag slappa i soffan med en kopp te och bara göra ingenting. I morgon har jag tid hos optikern på morgonen så jag ska upp tidigt. Alltså blir det ett tidigt sänggående för min del i kväll. Får se om jag kikar in nåt mer idag eller om det här får bli god natt-inlägget. 🙂

Ha en mysig kväll alla och på återseende!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Virre säger:

    Hurra för Loxy´s nya kloklippare! 🙂 Och Veronica som regerar på hojen! 🙂 Hon är kung just nu o min idol!

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Jag instämmer i hurrandet! 😀 Är såå himla lättad att jag slipper söva honom för det mer. 😀 Ja, det är sjukt kul med Veronicas hojkort! 😀 Man blir ju lite taggad helt klart. *s* kramziar!

  3. veronica säger:

    😀 Tack gulle er!!!! men det kommer och känns lite skrämmande att komma ut i stora världen HELT själv utan vare sej gubben eller skuggan på bilskolan :)))

  4. Grattis till kortet!

Kommentarer är stängda.