Allmänt Skönhet & hälsa

Små sniglar och Hello Kitty-nyheter!

lillasnigel1

 

Hej på er alla!

 

Hur har dagen varit? Själv har jag inte varit sjuk trots att bloggen varit helt tyst. 😉

Min mamma dök upp här en sväng i förmiddags innan hon skulle ner till stan och möta upp min lillasyster. Och när hon hade gått för att hinna med bussen, så fick jag helt plötsligt ett tokryck! Jag ville också ner till stan en sväng. Då var klockan 11, bussen skulle gå halv tolv och jag harvade fortfarande omkring här i hemmakläder, osminkad och rufsig. Men på en halvtimme lyckades jag fräscha upp mig, slänga på mig kläder, sminka mig, packa ner allt i handväskan, klä på och ”packa ner” Loxy och rusa iväg till bussen ca 5 minuter bort. Och jag hann! 😛

Mamma trodde knappt sina ögon när hon fick se mig komma flåsande…haha!

 

Så vi gjorde sällskap ner på bussen, men jag hoppade av vid Resecentrum för att ha närmare till mitt mål – Kick’s. 😀 Jag behövde lite nagelprylar av mer manikyrtyp, plus ett rött nagellack. Jag har säkert ett hundratal lacker nu, och så upptäcker jag att jag inte har något vanligt hederligt rött lack. *s* Det var jag tvungen att ha till min nya lilla designidé, så det blev ett nytt idag.

Efter det tog jag en sväng till Åhléns och kikade runt lite. Och sen gick jag vidare till H&M där jag skulle möta upp mamma, syster, syskonbarn och systers hund. =)) Och inne på H&M blev jag helt lyrisk!

 

kitty1

 

Dom hade fått in nya helt underbara Hello Kitty-serier med allt ifrån duschcréme och bodylotion, nagellack och ögonskuggor till sminkväskor, borstar och speglar, läppbalsam och mängder av andra produkter. Förutom serien här ovan så fanns även en serie i ljusare rosa och orginalfärger. Dofterna på produkterna passar nog ett barn eller yngre tonåring bäst tror jag. Dom är väldigt söta och doften påminner mest om godis. 😀 Men läppglans och liknande får förstås gärna dofta godis för min del. 😉

Och en sak köpte jag faktiskt… =))

 

Hur som helst, efter vår lilla shoppingrunda så tog vi bussen hem igen och samlades hemma hos mamsen allihopa för en fika. Det var mer än livat därhemma ett tag, med två småtjejer som satt och sjöng så högt dom kunde och tre hundar som rusade omkring och tokbusade hela tiden. Men det var en jättemysig stund! Plus att Nicole och jag även hann med att stänga in oss i mammas sovrum en stund för lite manikyr. 😉 Kommer bilder lite senare.

 

lillishem1

 

Sen var det dags att återvända hemåt för att se hur Håkan klarat dagen utan mig. *skratt* Nej, skämt åsido – han har faktiskt haft sitt eget för sig idag och pysslat lite med sin motorcykel. Så länge han kan göra sakerna sittandes så går det bra och det är kul för honom att komma iväg lite och slippa gå här hemma hela tiden och bli rastlös.

Loxy har som sagt hållt igång med de andra busarna hela dagen så han hade vrålbråttom hem – för att lägga sig och sova. Haha! Förutom en liten paus för middag så har han stensovit ända sen vi kom hem. Lilla gubben! Det har varit en tuff dag för honom. *s*

 

Men nu ska jag greja med lite annat här. Jag återkommer lite senare med några foton jag tog idag. 😀

 

Ha en fin kväll alla!

 

rosabandet-resize13

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vad tror du om en fika i Borås centrum nästa månad efter den 19:e? Jag tar gärna buss upp nån dag och så kan vi kolla på julskyltning:)

Kommentarer är stängda.