Allmänt

Frostig morgon med minusgrader…

frostmorgon31

 

God morgon på er denna svinkalla lördag! 🙂

 

Visst är det vackert när det gnistrar av frost i träden och soluppgången brinner på himlen, men fy 17 så kallt det är! Och ändå var det ”bara” -3,5 grader när jag kom ut nu på morgonen. Tillräckligt för att jag skulle frysa fingrarna av mig i allafall. Nu måste jag bara köpa mig ett par nya vantar! *s*

 

Hoppas ni har sovit gott i natt. Jag var så himla trött igår kväll så jag orkade inte göra annat än att ligga i soffan, glo på Idol och en halv film. Sen brann jag av här och Håkan var lika trött han, så vi valde att gå och lägga oss i stället. Runt halv ett-tiden i natt fick jag flytta ut på soffan, men sen har jag faktiskt fått sova stora delar av natten ändå, så jag känner mig bra mycket piggare idag.

 

Jag hade egentligen både tänkt fixa i ordning mina egna naglar i går kväll, plus pärlat lite framför tv’n, men det blev ingenting av nånting. Så idag hoppas jag att jag får lite mer gjort. Ikväll ska jag dock iväg med mina syskon till kyrkogården, men det blir inte förän senare. Så jag har dagen på mig att greja med mina saker här.

 

Nu ska jag först och främst ta mig en kopp kaffe till och kolla mina mail. Men sen ska jag sätta igång med dagens projekt. Bland annat ska jag göra i ordning en liten hylla som ska upp i nagelhörnan. Jag får inte  plats med alla prylar längre, allt står i högar på varandra därinne så jag har ingen som helst överblick på vad jag har. Så nu ska en extrahylla upp, och kanske lite småkrokar. 🙂

 

Hoppas ni får en kanondag idag, men ta på er väl när ni går ut. Det är som sagt tokkallt ute! 😉

 

Må så gott alla, och på återseende senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...