Allmänt

Shoppingplaner på Rusta! :-)

rusta1Jag trodde inte att det skulle bli nån shopping alls den här månaden, med tanke på att kostnaden för Linus hos veterinären uppgick till drygt 2.800:- pga att jag ville ha separat kremering, och det var ingenting jag hade velat byta bort för allt i världen. Jag var fullt medveten om att det skulle bli dyrt, veterinärräkningar brukar ju inte vara något att leka med överhuvud taget.

Men så ramlade reklambladet från Rusta ner i brevlådan idag, och hjälp vad mycket roliga grejer dom hade där, och tokbilligt dessutom! smiley Förutom en massa bra-att-ha-saker till hemmet, och en hel del roligt påskpynt som jag mycket väl kan tänka mig..*s*, så fanns där ju förstås lite Loxy-grejer också. Döskalle t-shirten är ju bara ett måste! smiley Och eftersom vi har börjat köra med sele på Loxy nu, eftersom han verkar få ont när han drar i kopplet om han har halsband, så hade ju den här väst-selen varit perfekt! smiley Och då måste jag bara passa på att ge ett extra jättetack till Linda & Rocky, för den underbara fleece-västselen som Loxy fick i födelsedagspresent. Den har varit helt perfekt nu, under perioden som han har haft så ont i bogen. Tack snälla, gulliga ni igen! smiley

rusta2

 

Och ska man haka på döskallestuket, så är det väl lika bra att köra fullt ut. *skratt* Jag har ju faktiskt en jättetuff liten svart bajspåseväska med döskallar på redan, så om det går att klämma ner några såna här påsar, så vore det perfekt! smiley

 

 

 

 

 

 

 

untitled3

 

Och ska man köra på västsele så måste man ju bara ha den här också. smiley Såå himla söt, och med matchande halsband förstås, precis som till den andra västen. Jag vet inte säkert, men jag tror att Linus & Ville har såna här halsband, eller i varjefall något liknande, och dom är verkligen toktuffa på dem.

 

 

 

 

 

rusta4

Sen hittade jag dom här helt underbara matskålarna i två storlekar. Jag hade nåt inlägg för några veckor sen, just om olika matskålar, men dom här var ju helt out standing! Svarta (perfekt i vår inredning i köket) med rhinstones (jag ääälskar blingbling)!! smiley Tyvärr har jag ju redan en smidesställning med tillhörande matskålar till Loxy i hans egna lilla mathörna, men jag har inte köpt nya matskålar till katterna på länge… smiley

 

 

 

untitled5

 

Och så sist ut bland allt svart, naturligtvis, en toksöt rosa t-shirt med blingbling! smiley Om jag köper döskalletröjan också, så är det väl okej med en rosa??? Eller hur?? *skratt* I varjefall så har jag räknat ut att allt det här skulle gå på endast 473 kronor och det tycker jag är ett himla bra pris. Haha! Nej, jag ska nog inte köpa allt, men ett par t-shirtar blir det nog i allafall. smiley Och kanske nåt litet mer…smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...