Allmänt

En lång och intensiv dag

eveningcoffee11

 

Hej hej därute alla!

 

Nu är jag äntligen klar här hemma efter en lång och intensiv, men mycket mysig dag. 🙂

Jag började tidigt i förmiddags med att sätta en skinkstek på spisen, och sen har jag bakat en sockerkaka och så de lite mer tidskrävande macaronerna. Som inte blev speciellt vackra idag heller. *skratt* För det första blev konstistensen inte bra. Marängen brukar jag alltid göra sist, men idag blev den klar först eftersom köksassistenten väsnas så mycket så jag kunde inte stå i köket och fixa den andra delen, mandlarna som ska malas – eftersom jag pratade i telefon och inte hörde något – på grund av köksassistenten. En dåres försvarstal eller vad..? Haha!

Till råga på allt missade jag tiden och dom var inne kanske en halv minut för länge – och brändes förstås i kanterna direkt. Så idag blev det ett kapitalt misslyckande, i allafall gällande utseendet. Smaken var som vanligt ljuvlig och fullkomligt livsfarlig! Jag får snart låsa in mina egna kakor och svälja nyckeln. 😛 Jag är tokig i dom här macaronerna.

 

Strax före fyra kom Håkan hem från jobbet och klockan fem dök mamma upp, och då var det dags för middag. Och om jag misslyckades med macronerna idag, så var det precis tvärt om med min gräddsås. Det var nog helt klart den godaste jag nånsin gjort! 😀
Kaffe och kakor efter maten och sen var det dags att ta hand om dagens disk…

 

disk11

 

Jag vill ha en diskmaskin!!! *s*

 

Hjälp, säger jag bara!! Vilken absolut tokhemsk disk! Jag hade ju egentligen behövt torka upp i mellan varven förstås, men då hade jag förmodligen inte varit klar än, så jag byggde ett snyggt diskberg i stället..haha! Vad roligt det ska bli i morgon när det här ska plockas in i skåp och lådor. Jag måste absolut göra det själv också, för jag vet ju exakt hur jag har satt fast sakerna i varandra så de inte ska rasa. Kommer Håkan där och tar loss fel glas eller liknande så rasar hela högen. *skratt*

 

Jaja, nu är jag klar i allafall, och har placerat mig i soffan i väntan på ”Kingdom of heaven”. Jag har lite annat att göra också, så det blir nog en kväll med datorn i knät framför tv’n. 🙂

 

Ha en jättemysig onsdagskväll alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Vilken fin blogg! Måste vara en av de finaste bloggarna jag har sett! Kan man se bilder på dina cupcakes?

  2. säger:

    Ja, det var vår blogg. Jag hittade bilderna nu, jag förstod inte att man skulle klicka på rubrikerna för att komma in i inlägget. Jätte fina cupcakes! Jag har köpt sockerpasta men tyckt att det är lite jobbig att jobba med, det är så stelt.
    Så jag ”fuskar” med köpta blommor och dekoration…

Kommentarer är stängda.