Allmänt

Söta Hello Kitty vinflaskor

hk-vin3

 

Jag dricker ju inte vin så där jätteofta, men då och då kan jag tycka att det är jättegott med ett glas. Och ser flaskorna ut så här så blir man ju mer än sugen. 😀

Vinet kommer ifrån vingården Torti Tenimenti Castelrotto i Italien och säljs i flera olika länder, dock inte i Sverige tyvärr. 🙁  Men förhoppningsvis tar Systembolaget in dem i takt med att populariteten av Hello Kitty ökar här, även om vinet för tillfället inte finns i beställningssortimentet enligt Systemets pressavdelning.

 

hk-vin2

 

Det kommer att finnas en röd och en vit sort, en mousserande, champagneliknande rosé och så det mousserande dessertvinet Sweet Pink.

Mer att läsa om det här.

 

hk-vin1

 

Att ha ett barskåp med såna här flaskor skulle ju vara farligt lockande. 😉

 

Vissa tycker att det är fel att lansera Hello Kitty i samband med alkohol, pga risken att uppmuntra barn till drickande, har jag sett. Men Hello Kitty är ju faktiskt ett varumärke, och finns på mängder med olika produkter. Dessutom är faktiskt inte Hello Kitty enbart en barnleksak utan finns ju på massor av ”vuxen-saker”.

Så jag tycker de här vinerna är en jättekul grej och helt klart lockande att testa för en Hello Kitty-fantast. Vad tycker ni?

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

 1. Veronica säger:

  Nästan synd att man är nykterist 🙂

 2. säger:

  Jösses:)

 3. säger:

  nämen så sött! 🙂

 4. säger:

  Dom där vill jag ha i mitt vinställ. Jösses så fina!!!

  Kram kram

 5. säger:

  Oh ännu ett större skäl att dricka lite vin! *fniss*

Kommentarer är stängda.