Allmänt

En solig morgonpromenad till fårhagen…

morgonkaffe110

 

God morgon på er alla!

 

Vilken helt underbar morgon! 😀 Inte supervarm från början precis, det har varit riktigt kallt i natt också. Men sen när Loxy och jag gick ut på vår morgonpromenad så var det hur skönt som helst i solen! Vi tog en tur förbi våra får och lamm som går i en hage en bit ifrån vårt hus och ovanligt nog var dom hur modiga som helst i dag, de små ullbollarna. Dom kom fram till staketet så fort dom fick syn på oss för att hälsa, både de små vita ulliga lammbebisarna och deras mammor. 😀

Loxy har aldrig haft något emot fåren och lammen, han som annars skäller på precis allt! Men de här varelserna är helt okej i hans ögon och inte ens när dom kom fram till oss så gav han ett ljud i från sig. Märkligt, det där. *s*

 

morgonprommis22

 

Men det är väl helt enkelt så att han har vant sig vid dom och vet att dom inte kastar sig över honom. 😛 Dom har ju gått här varenda sommar sedan långt innan vi flyttade hit. Ett riktigt mysigt och lantligt inslag i området tycker jag. =)) I år fick vi en massa små lamm här uppe, jag tror det var runt 15 stycken som föddes. Både vita, svarta och svartvita. Så himla söta! 😀

 

morgonprommis13

 

Sen fortsatte vi vår promenad en sväng runt området, i vanlig ordning med Loxy tre meter bakom mig, på väg att vända hemåt så fort jag gör en ansats att stanna till. Han är så korkad, den här hunden. Han avskyr verkligen att gå promenader. Men så fort han märker att vi har vänt av hemåt, då rusar han förbi mig och går tre meter framför mig i stället. *suck* Knäpp hund! *skratt*

 

Jaja, nu ska jag ta mig min andra kopp kaffe och fundera på vad jag har att göra idag. Jag har fått sova i natt, och huvudvärken är nästan borta, så det känns som att man vill ta vara på dagen och göra något nu när man orkar.

 

Ha det så bra därute alla idag, och njut av det härliga sensommarvädret!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    $v ahh men de känns konstigt att vakna upp och inte behöva fylla i dem de första man gör 😛 haha men en skön könsla ändå ^^
    så vad händer idag då ?
    ha de bra ^^

Kommentarer är stängda.