Allmänt Djur

Tokigaste pudeln… =))

tokigaste-pudeln1

 

Det måste helt klart vara Pellispricken! 😀

Mamma var här uppe en sväng idag efter morgonpromenaden med Elliot och hade med sig sin kamera med en massa nya fina foton hon hade tagit på Pellisen i sin snygga Puppiatröja ute i snön. Men jag höll ju på att dö av skratt när jag såg den här bilden. 😛 Det ser ut som om nån har tvingat in bollen i munnen på honom. *s* Elliot och hans bollar… =))

*

Nu har vi äntligen fixat bord för kvällen i allafall. Det var inte lätt kan jag säga! Jag fattar inte att vi aldrig lär oss. Det går inte att vara ute samma dag och tro att man ska få bord på favvorestaurangen när det finns några hundra till – minst – som har samma favvorestaurang, och de flesta vill äta ungefär samma tid. Men efter ett par timmars (!) ringande till olika ställen blev det till sist The Bishop Arms. Jag har aldrig varit där här i Borås, men dock i andra städer och dom brukar  ha riktigt god mat och trevlig stämning. Det har jag hört om Borås Bishop också, så vi får väl hoppas på det.

Så nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning här så vi kommer iväg i tid. Min söta mamma kommer upp och är hundvakt under kvällen, för hur gärna han (och hrrmm…jag..:P ) än vill, så finns det ju tyvärr vissa ställen som Loxyliten inte är välkommen. =))

Ha en fortsatt mysig Alla Hjärtans Dag alla! Kameran följer förstås med ikväll, så jag rapporterar från kvällen senare. 😉

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    hejsan på dig lilla malin, hur e det =0) hälsa håkan

  2. Cherlindrea säger:

    Cico: Hej på dig vännen! Det är bara fint här. Men hur är det med dig? Jag hörde av systra mi att du var dålig. Är du bättre nu? Håkan hälsar tillbaka.
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.