Allmänt

Lite nya mattor hemma

mattor

 

Hej hopp!

 

Funderar på om jag ska ta en sväng till någon mattaffär nån dag och kika på lite nya mattor. Är det något som jag tycker gör ett hem så är det mattor, och ändå har jag varit jätteslö med att skaffa rätt mattor.  Det har mest blivit något som jag lägger på för att golven inte ska se för tomma ut.

Men nu har jag kikat på nätet på olika inspirationssidor, och det är ju inte klokt vad mattorna gör för helhetsintrycket! Jag är själv väldigt mycket för lurviga mattor, men det finns förstås massor av andra snygga också. Till vardagsrumsdelen vill jag dock gärna ha en färgad ryamatta, det tycker jag är såå himla mysigt!

Något som jag också tycker är jättefint är massor av trasmattor i köket i glada färger. Men så gillar jag ju den där lantliga stilen också. Tycker det är lite tråkigt att trasmattorna är så himla dyra bara numera. Förr var det ju bara..ja, just trasmattor. Det billigaste man kunde ha på golven.

 

Hur som helst så ska jag ta och kika runt lite, på på nätet och i vanliga affärer och se om jag hittar något som passar bra här hemma. I sovrummet har jag just nu handvävda gröna trasmattor som Håkans faster har gjort. Jättefina och passar perfekt i färgen med vårt överkast. Men egentligen vill jag ha mjuka, pälsiga mattor i sovrummet. En på var sida om sängen. Orginell jag är va? *s*

 

Om jag skulle vinna massa pengar nångång så skulle jag definitivt investera i några vackra mattor. Dock, äkta skulle jag aldrig våga ge mig på. Inte så länge jag har djur, och det lär jag ha så länge jag lever. Men som katter till exempel, jag begriper inte varför dom alltid ska välja att spy upp sina hårbollar på alla mattor? Helt otroligt! De stackars mattor som vi har här hemma åker i tvättmaskinen minst två gånger i månaden. Kanske inte så konstigt att det inte dräller av mattor på våra golv. 😛

Hur som helst så känner jag mig sugen på att skaffa nåt nytt i mattväg nu. Återkommer med bilder ifall jag hittar något snyggt!

Ha en fortsatt fin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...