Allmänt

Grattis x 2

När man äntligen kommer in på internet, efter flera timmar då bredbandet legat nere, så är det dags att knyta sig. Så jag får försöka få med allt nu, som skulle ha kommit tidigare egentligen. För det första;

birthdaycard-dennis-32

Ett stort GRATTIS till min lillebror Dennis, som fyllde 32 år igår, då det här kortet egentligen skulle varit inne. Men superklanten jag glömde bort att lägga in det efter att jag hade grattat honom. Hur kunde jag inbilla mig att jag skulle komma ihåg mer än en grej?? Haha! Förlåt brorsan, och grattis igen i efterskott! smiley

emma1

Så kommer vi till nyheten som jag lovade avslöja tidigare på dagen. smiley Min underbara lillasyster Nicole, mamma till lilla Saphira som jag har presenterat tidigare här på bloggen, ska GIFTA SIG I MORGON! smiley Hon kommer hem till mig runt 10-tiden i morgon förmiddag, för jag ska fixa i ordning henne inför vigseln, som äger rum 13.30. Då kommer jag att vara deras fotograf, så jag lovar att det kommer en massa foton här så fort jag hinner lägga in dem. smiley Och eftersom jag inte hade bloggen när min andra syster gifte sig, så kommer även lite foton därifrån att komma in inom kort.

Nu ska jag hoppa i säng i allafall. Jag har en hel del att göra i morgon. Hoppas ni har haft en trevlig kväll och får en fin fredag. Sov gott & så ses vi i morgon! smiley

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...