Allmänt

Till salu: Clean Warm Cotton

clean-warm-cotton

 

Hej hej alla!

 

Nu ska jag snart sticka iväg till trimmet med Elliot. Men först tänkte jag lägga ut ytterligare en Clean-parfym som är till salu. Även denna ingick i min kompis Veronicas Clean-paket och jag var själv väldigt sugen på den. Men till sist valde jag Fresh shower i stället så förhoppningsvis gör den här flaskan någon annan lycklig. Förra parfymen jag lade upp, Clean Orginal är såld.

 

Den här Clean-parfymen har en underbar doft av nytvättade bomullskläder. Flaskan är på 30 ml, en edp och ordinarie pris är 450 kronor. Nu säljer Veronica denna för 200:- så skynda att fynda. Det finns bara en flaska av denna också så först till kvarn..

Vill du läsa mer om Clean Warm cotton så hittar du info här.

 

Är du intresserad så maila Veronica på valmina@hotmail.com .

 

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...