Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Nagelpåfyllning och lite annat idag.. :-)

tove11

God kväll på er alla!

Det blev en riktigt skön dag idag också, trots att det var lite kyligt i morse. Jag fick en del att göra idag ändå, trots att jag inte trodde det i morse. 🙂 Söta Tove kom hit för att få påfyllning på sina gelénaglar och idag gick det riktigt fort och lätt. Det var dock några få naglar där jag hade lite svårt att fila till kanten men med camouflagegelé så blev det riktigt okej ändå. Jag skulle förstås ha tagit en före-bild också men det glömde jag bort. *s* Får bli nästa gång i stället. 🙂

tove2

tove3

Tove har naturella naglar men kontrasten mellan nageln och den vita tippen blir ändå markant, mycket på grund av camouflagegelén. Men nästa gång ska vi eventuellt göra en fransk manikyr, vi får väl se hur det blir. 😀

Det var en jättetrevlig eftermiddag i allafall, och när jag var klar i nagelhörnan hade mitt hjärta lagat middag åt oss och jag kunde bara gå ut och sätta mig vid det dukade bordet på balkongen. Picnicbog med remouladsås och brysselkål stod på middagsmenyn. Min underbara älskling! 😀

balkongmiddag1

Efter middagen brann jag av på soffan en stund. Eller ja, sådär halvt om halvt, när man hör tv’n långt borta men ändå drömmer. Det är ett ganska skönt sätt av vila bort en stund tycker jag. 😀

Nu ska vi kika på tv och njuta av att våra HD-kanaler äntligen fungerar. Det var en hel del rundor idag, men det var inte ComHem’s fel faktiskt. Efter att en kille på supporten lotsat mig igenom alla steg för att återställa tv’n till fabriksläge efter att ha kollat upp allt som han kunde se, så var det bara att konstatera att felet låg hos själva tv’n. Vår nya fina tv skulle inte stödja HD? Skitsnack förstås, så jag ringde LG’s tekniska support. Där visade det sig att tv’n behövde en programuppdatering, så jag var tvungen att koppla upp den mot nätverket och ladde ner detta. Efter ytterligare en återställning till fabriksläge, återigen en sökning av typ 170 kanaler, så funkade det äntligen! Det tog hela förmiddagen i anspråk. Men tack för hjälpen, ni trevliga killar på ComHem’s och LG’s support! 😀

Jahapp, så det är alltså vad jag ska göra nu, njuta av fina naturdokumentärer i HD. 😀

Ha en jättefin kväll och på återseende i morgon igen. Sov så gott i natt alla!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättefint med naturliga naglar tycker jag. Hur fungerar en camouflage gele?

  2. Cherlindrea säger:

    Monica: Camouflagegelé är en hudfärgad gelé, åt det rosa hållet, typ i samma färg som huden under nagelplattan. Man lägger på ett tunt lager för att dölja t.ex. vita streck eller prickar, mörka ränder eller andra missfärgningar. Det är lite en askungekräm för naglar. 😀 Jag älskar den och använder den ofta, och kunderna älskar den också. Kramizar!

Kommentarer är stängda.